Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’da Yolcu Otobüsünde 12 Kilo 700 Gram Sentetik Uyuşturucu Bulundu

Malatya’da yapılan bir operasyonda, Kale ilçesindeki bir yolcu otobüsünde 12 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından uyuşturucuyla mücadele konusundaki çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Vali Yavuz, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam ettiklerini belirterek, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, büyük miktarda sentetik uyuşturucunun ele geçirildiğini ifade etti.

Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bilgisine de ulaşıldı. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların artarak devam edeceği belirtildi.

Related Posts

İmamoğlu’ndan Adıyaman mitingine davet: Son sözü adaletten yana olanlar söyleyecek

İmamoğlu’ndan Adıyaman mitingine davet: Son sözü adaletten yana olanlar söyleyecek

Malatya’da mahşeri kalabalık: Sıcağa aldırmadılar, demokrasi için alanlara koştular

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kayyum atamalarına karşı başlattığı mitingler Malatya’da devam etti. Güneşten etkilenen vatandaşlar için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol tarafından miting alanında 10 bin adet şapka dağıtıldığı öğrenildi.

Çankırı’da bir orman yangını daha

Çankırı Ilgaz’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürerken aynı bölgede dört gün önce de yangın çıktığı öğrenildi.

Bir ülkede emeklilik yaşı 70 oluyor

Almanya’da emeklilik yaşı 67’ye yükseltilirken, şimdi de 70 yaş senaryosu gündemde. Uzmanlara göre bu değişiklik bugünün genç kuşaklarını etkileyecek, sistemin kapsamı genişlerken kamuoyunda ciddi tartışmalar yaşanıyor.

Kandilli uyardı, gözler yarına çevrildi! Serinlik önce Marmara ardından İstanbul’da hissedilecek

Sıcak hava dalgasıyla bugün temmuz ayının en sıcak gününü yaşayan Türkiye’de yarından itibaren serin hava beklendiği belirtildi. Serin havaların önce Marmara’da etkisini göstereceği ardından İstanbul’da da hissedileceği kaydedildi. Ayrıca serin havayla birlikte bölge ve megakentte yağış da bekleniyor.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.