Bağcılar’da Polis Memurlarına Bıçaklı Saldırı

İstanbul Bağcılar’da bir şahıs, devriye aracı içerisindeki polis memurlarına saldırdı. Olayda 1’i kadın 2 polis memuru yaralanırken, saldırgan kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Olay, bugün öğle saatlerinde Bağcılar Bağcılar Caddesi’nde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs meydanda park halindeki devriye polis aracına yaklaşarak etrafı izlemeye başladı. Bir süre etrafa bakınan şahıs, polis aracını açarak içindeki polis memurlarına bıçakla saldırdı. Saldırıda F.İ. isimli kadın polis ve M.E.K. isimli polis yaralandı. Şüpheli hızlıca olay yerinden uzaklaşırken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, ekipler kaçan şahsı yakalamak için operasyon başlattı. Yaralı polis memurlarının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde etrafı gözetleyen saldırganın bir süre sonra yaklaştığı polis aracının kapısını açtığı, ardından polislere saldırarak kaçtığı görülüyor. Saldırganın gün içerisinde polis ekiplerinin bulunduğu bölgede keşif yaptığı, sürekli etrafı gözetlediği anlar da kameraya yansıdı. Çalışmalarda şüphelinin H.B. (26) olduğu tespit edildi. Saldırgan, olayda kullandığı bıçak ile İnönü Mahallesi’nde yakalanarak polis merkezine götürüldü. – İSTANBUL

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hamas: İsrail kutsal mekanlara karşı açık saldırganlığını sürdürmek için Arap ve İslam halklarının suskunluğundan faydalandı

Hamas, İsrailli fanatik Yahudilerin ve Tel Aviv hükümetindeki aşırı sağcı yetkililerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Mescid-i Aksa’ya yönelik artan baskınlarına karşı, Müslümanların bu kutsal mabedi korumak ve kurtarmak için hareket geçmekle sorumlu olduğunu vurguladı.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İlker Canikligil’e tahliye kararı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Atatürkçü teğmenlerin ihracına karşı çıkan Korgeneral gitti, ihracı yönünde oy kullanan Tümgeneral getirildi

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için TSK’dan ihraç edilen 5 teğmenin kararı 4’e karşı 5 oyla oy ile alınmıştı. Teğmenlerin ihracına karşı çıkan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Tevfik Algan istifa ederken yerine, teğmenlerin ihracı yönünde oy kullanan bir Tümgeneral getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir