Çorum FK, Yeni Malatyaspor’u 2-0 Yendi

Çorum FK’nın Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta ile Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 24. hafta karşılaşmasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta ve Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun maçı değerlendirdi.

“Futbolcu kardeşlerimizin onurlu duruşu bizim için önemliydi”

İlk olarak basın mensuplarına karşılaşmayı değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, “İki hafta üst üste aldığımız farklı sıkıntılı sonuçlar neticesinde, hafta içi liglerde yaşanan olumsuzluklar sonrasında burada futbolcu kardeşlerimizin onurlu duruşu ve mücadelesi, taraftarlarımızın bizi terk etmemesi, bizimle beraber buraya gelmesi bizim açımızdan önemliydi. Bundan daha önemlisi Çorum halkının göstermiş olduğu, hatta iki sevgili kardeşimizin ‘Çorum-Malatya el ele, buraya’ diye pankartı, ‘6 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız, hoşgeldin Malatya’ demesi, futbolun insanları bir araya getirdiği bir olgu olduğunu burada bir daha gördük. Bu küçük kardeşlerimize ve Çorum halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ellerinden gelen çabayı gösterdiler”

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta ise Yeni Malatyaspor’un zor bir dönem yaşadığını belirterek, “Önemli bir müsabaka. Rakip takımın durumunu herkes biliyor. Öncelikle onları tebrik ediyorum, gencecik çocuklar. Ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Ama ligde bir yere kadar gösterebiliyorlar. Bizim için de oyuncular için de kolay bir karşılaşma olmuyor. Çünkü farklı duygularla karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Çok büyük ihtimalle herkesin kazanabileceği bir müsabaka, ondan dolayı kolay değil. Öncelikle bunu başardık, 3 puanı hanemize yazdık. Ligin bir haftasını da geride bıraktık” diye konuştu.

“Cumartesi günü önemli bir viraj”

15 Şubat’ta Kocaelispor’a konuk olacakları karşılaşmaya hazırlanmak için maçta değişiklikler yaptıklarını belirten Özbalta, “Bir kaç kişiyi değiştirerek oynamaya çalıştık. Cumartesi günü de Kocaelispor müsabakası var. O maç öncesinde birkaç oyuncuyu, dinlendirmek ve biraz daha fiziksel açıdan hazırlanmak için değişiklikler yaptık. 3 puan aldık, o anlamda mutluyum. Cumartesi günü önemli bir viraj. Artık ligde her hafta basamak basamak iletiyoruz ve puanlar birbirlerine çok yakın. Bu sene lig böyle gidecek. Kendi sahalarında, seyirci desteği ile maçı kazanmak isteyecekler. Biz de hazır olma durumundayız” şeklinde konuştu. – ÇORUM

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hamas: İsrail kutsal mekanlara karşı açık saldırganlığını sürdürmek için Arap ve İslam halklarının suskunluğundan faydalandı

Hamas, İsrailli fanatik Yahudilerin ve Tel Aviv hükümetindeki aşırı sağcı yetkililerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Mescid-i Aksa’ya yönelik artan baskınlarına karşı, Müslümanların bu kutsal mabedi korumak ve kurtarmak için hareket geçmekle sorumlu olduğunu vurguladı.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İlker Canikligil’e tahliye kararı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Atatürkçü teğmenlerin ihracına karşı çıkan Korgeneral gitti, ihracı yönünde oy kullanan Tümgeneral getirildi

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için TSK’dan ihraç edilen 5 teğmenin kararı 4’e karşı 5 oyla oy ile alınmıştı. Teğmenlerin ihracına karşı çıkan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Tevfik Algan istifa ederken yerine, teğmenlerin ihracı yönünde oy kullanan bir Tümgeneral getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir