a101 marketin şubesi tarihi geçmiş ürün sattığı için 3 gün kapatıldı.
Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, halkın sağlığı ile oynanmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.
Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
“Büyük ya da küçük iş yeri demeden denetimler yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ve bozuk ürün satışı yapan bir zincir marketin 2 şubesini 3 gün süreyle mühürledi. Halkımızın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz kesintisiz ve kararlılıkla devam edecek.”
GEÇTİĞİMİZ AY DA MİGROS ŞUBESİ 3 GÜN KAPATILMIŞTI
Geçtiğimiz Ocak ayında Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen Migros market şubesi, 3 gün süreyle kapatıldı. Mühürlenen market kapısına kapatıldığına dair afiş asıldı, market çalışanları ise basın mensuplarının çekim yapmasına izin veren zabıtaya tepki gösterdi.
More Stories
İstanbul Ticaret Odası: Türkiye, Avrupa ve dünyanın yeni güvenlik mimarisi açısından, her zamankinden daha da önemli
Emekli bayram ikramiyesine bin TL’lik zamma tepki: ‘Seçimde görüşeceğiz’
İŞKUR açıkladı: Açık iş ve kayıtlı işsiz sayısında azalış