Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den Ramazan Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den Ramazan Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti. Başkan Özlü, Ramazan Ayı’nın bereket, yardımlaşma ve paylaşma iklimi içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Faruk Özlü, tüm dünyada İslam aleminin heyecanla beklediği 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i karşılarken bir mesaj yayımlayarak “Ramazan-ı Şerif, mübarek Üç Aylar ile birlikte yalnızca bedenimizi değil, ruhumuzu ve maneviyatımızı iyileştiren, çevremizi dualarla saran mübarek süredir. Oruç ibadetimizle nefsimizi terbiye ettiğimiz, imkanlarımızı paylaşarak yakınlığımızı perçinlediğimiz ve cemaatlerle Allah’a sığındığımız bu güzide ay İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa iyilik, güzellik, sağlık ve huzur getirsin. Ramazan, teslimiyet ve dualarla gönlümüzden geçen hayırlı isteklerimizi Yüce Allah’ın kabul etmesine vesile olsun ve isteklerimizi bize nasip ettiği günlere eriştirsin. Bin aydan daha hayırlı Ramazan ayına kavuşmayı bizlere nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Paylaşmanın, birlikteliğin ve bereketin hissedildiği bu ayda inşallah sofralarımızı, sohbetlerimizi ve zamanlarımızı paylaşacağız. Ramazan ayının başta Düzce’mize, hemşehrilerime olmak üzere tüm İslam alemine ve insanlığa bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Rabbim önce Kadir Gecesi’ne ve ardından bayrama ulaşmayı bizlere nasip eylesin. Ramazan-ı Şerif’iniz hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu. – DÜZCE

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Hamas: İsrail kutsal mekanlara karşı açık saldırganlığını sürdürmek için Arap ve İslam halklarının suskunluğundan faydalandı

Hamas, İsrailli fanatik Yahudilerin ve Tel Aviv hükümetindeki aşırı sağcı yetkililerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te yer alan Mescid-i Aksa’ya yönelik artan baskınlarına karşı, Müslümanların bu kutsal mabedi korumak ve kurtarmak için hareket geçmekle sorumlu olduğunu vurguladı.

Bakanlık İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3,7 milyon TL ceza kesti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir’in Tire ilçesinde açık alanda vahşi depolama yaptığı belirlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 3 milyon 739 bin 452 TL idari para cezası uyguladı.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İlker Canikligil’e tahliye kararı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Atatürkçü teğmenlerin ihracına karşı çıkan Korgeneral gitti, ihracı yönünde oy kullanan Tümgeneral getirildi

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için TSK’dan ihraç edilen 5 teğmenin kararı 4’e karşı 5 oyla oy ile alınmıştı. Teğmenlerin ihracına karşı çıkan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Tevfik Algan istifa ederken yerine, teğmenlerin ihracı yönünde oy kullanan bir Tümgeneral getirildi.