Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

Hamas’ın esir teklifine ABD’den yanıt: Kabul edilemez

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, ABD’nin ateşkes teklifine Hamas’ın verdiği cevabın, “hiç bir şekilde kabul edilemez” olduğunu belirtti.

Gazze’de UNRWA depoları boş kaldı

İsrail’in, Gazze’de 2 Mart’tan bu yana uyguladığı sıkı abluka ve yardımları kendi güdümünde dağıtmak için uygulamaya koyduğu plan, Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansının (UNRWA) depolarının …

Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

İstanbul Avcılar’da yol verme tartışması iki ayrı kavgaya dönüştü. Bir sürücü, iki kişi tarafından darbedilip bıçaklandı. Olay cep telefonuyla kaydedildi.

ABD vizesinde yeni dönem

ABD vizesi almak isteyenler bugünden itibaren başvurularını yeni bir randevu platformu üzerinden yapacak.

Donald Trump Netanyahu’yu telefonda uyarmış

ABD ve İran arasında, Tahran’ın nükleer silah edinmesini engellemeye yönelik bir anlaşma için müzakereler devam ederken, ABD Başkanı Donald Trump bu konuda Washington ve Tel Aviv’in görüş ayrılığı yaşadığı iddialarını doğrulayacak açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapısı çalınan ülke haline geldik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethinin 572. Yıldönümünde Millet Bahçeleri Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan, “4 yeni millet bahçesini İstanbul’a kazandırıyoruz. İstanbul için şimdiden hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu. ‘Kapısı çalınan ülke haline geldik’ diyen Erdoğan, “Karadeniz’e Osman Gazi gemimizi uğurladık. Orada denizin altında araştırmalar yapıp oralardan doğal gaz çıkararak vatandaşlarımızı çok daha rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.