MEB Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcısı Bursa’da

Bursa’da MEB Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcısı Öğrencilerle Buluştu

Bursa’da gerçekleşen ziyarette MEB Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcısı, öğrencilerle bir araya geldi. Özdemir, ziyaretin başlangıcında Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu’nu ziyaret ederek, “Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi Kutadgu Bilig Okumaları Bursa İl Paneli”ne katıldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen panele, MEB Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir, Eğitim Politikaları Daire Başkanı İsmail Günday, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Özdemir, öğrencilerin ve yürütülen projelerin başarısından gurur duyduğunu belirterek, “Hep birlikte okuduğumuz kitaplardan ve önerdiğimiz güzel eserlerden ilham alarak bir adım daha ilerleyeceğinize olan inancım tam. Sizler geleceğin güçlü bireyleri olarak topluma büyük katkılar sağlayacak ve farklı pozisyonlarda, farklı alanlarda önemli yerlerde olacaksınız.” dedi.

Öğrencilerin Potansiyeline Verilen Değer

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, gençlerin gelişimine verdiği önemi vurgulayarak, öğrencilerin potansiyellerini takdir ettiğini ve onların sahnede lider olmalarının önemli olduğunu belirtti.

Farkındalığa Yolculuk Projesi’ne Katılım

Özdemir, ziyaretin devamında Gemlik Gemport Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Farkındalığa Yolculuk Projesi” programına katılarak, öğrencilerin yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı. Program, öğrencilere belge takdimi ile sona erdi.

Bursa’daki ziyaret, eğitim alanındaki gelişmeleri yerinde gözlemleyerek gençlerin gelişimine destek olmayı hedefleyen verimli bir süreç oldu.

Related Posts

Elazığ’da 10 ilçenin mal müdürlüğü kapatılıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın tasarruf tedbirleri kapsamında Elazığ’daki tüm ilçe mal müdürlükleri kapatılıyor. Sadece Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde vergi dairesi kurulacak. Kamu hizmetine erişimde aksama endişesi büyüyor.

Fatih Altaylı: ‘Bankamatik Eray’ Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı yapıldı; yargının 2019 öncesine niye dokunmadığını daha iyi anlıyoruz!

Fatih Altaylı: ‘Bankamatik Eray’ Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı yapıldı; yargının 2019 öncesine niye dokunmadığını daha iyi anlıyoruz!

İran’da internete kısıtlama getirildi

İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından İletişim Bakanlığı ülke genelinde internetin kısıtlandığını, durum normale dönünce kısıtlamanın sonlandırılacağını duyurdu.

İran Genelkurmay Başkanlığı: ‘Kudüs’ü işgal eden terör rejimine verecek cevabın sınırı kalmadı’

İran Genelkurmay Başkanlığı, “İsrail’in saldırılarıyla tüm kırmızı çizgileri aştığını ve saldırıya karşılık için hiçbir sınır tanımayacaklarını” duyurdu.

Orta Doğu gerilime uyandı, uçaklar rota değiştiriyor

İsrail’in İran’a yönelik hava saldırılarının ardından uçaklar da rotalarını değiştirme kararı alındı. Uçaklar nereden gidecek?

ABD’nin Texas eyaletinde hafta sonu beklenen protestolara karşı 7 bin asker görevlendirildi

ABD’nin Texas eyaletinde hafta sonu beklenen protestolara karşı 7 bin asker görevlendirildi