Bastonla Yürüyen Dede Yeğenini Vurdu

Mehmet Ali Korkmaz, 93 Yaşındaki Yeğenini Tabancayla Yaraladı

ISPARTA’nın Gelendost ilçesinde yaşayan 93 yaşındaki Mehmet Ali Korkmaz, köy meydanında yeğeni Kemal Çelik’i tabancayla vurarak ağır yaraladı. Olayda 1 çocuk ve 2 kişi daha yaralandı, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çaltı köyünde meydana gelen olayda, Mehmet Ali Korkmaz kardeşinin oğlu Kemal Çelik’e tabancayla ateş etti. Kemal Çelik ağır yaralanırken, seken kurşunlar E.P. (10) ve Ş.S. isimli kişilere de zarar verdi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Mehmet Ali Korkmaz jandarma tarafından gözaltına alındı.

Tutuklandı

Mehmet Ali Korkmaz, daha önce de ‘Kasten yaralama’ suçundan işlem görmüş ve 15 Temmuz’da tutuklanmıştır. Olaya ait güvenlik kamerası kayıtlarında, Mehmet Ali Korkmaz’ın elinde poşetlerle koşarak yeğeni Kemal Çelik’i vurduğu anlar ve meydandakilerin yaşanan kargaşayı engellemeye çalıştığı anlar görülebilmektedir.

Related Posts

Edirne ve Çevresinde Sıcak Hava Etkili

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da sıcak hava günlük yaşamı olumsuz etkiliyor, caddeler boş kaldı.

MİT Başkanı Kalın, AK Parti’yi Ziyaret Etti

İbrahim Kalın, AK Parti TBMM grubunda ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini görüştü, açıklama yok.

İsrail ordusu, Gazze’de sahra hastaneleri sorumlusunu kaçırdı

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ndeki sahra hastaneleri sorumlusu Hams’ı kaçırdığı, bu sırada ateş açarak Filistinli gazeteci Ez-Zeanin’i öldürdüğü bildirildi.

Bangladeş’te bir askerî jet okula düştü: En az 19 ölü, 100’den fazla yaralı

Bangladeş’te bir askerî jet okula düştü: En az 19 ölü, 100’den fazla yaralı

Hüyük’te Otomobil Şarampole Devrildi: 4 Yaralı

Konya Hüyük’te otomobilin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı, hastaneye kaldırıldılar.

Yunusemre Belediyespor U17 Takımı, Türkiye Finallerine Yükseldi

Yunusemre Belediyespor U17 Futbol Takımı, Uşak’ta düzenlenen Türkiye Futbol Şampiyonası 2. kademe Müsabakaları’nda şampiyon olarak 4’lü finallere katılmaya hak kazandı. Takım, zorlu mücadeleler sonucunda Ege’nin gururu oldu.