Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Hamas’tan ABD’ye uyarı: Sonuçlarından siz sorumlu olursunuz

Hamas’ın Telegram kanalında yapılan açıklamada ABD’nin savaşa katılmasına karşı çıkıldı. ABD’nin İran’a yönelik tehditlerinin güçlü şekilde kınandığı ve İran’a karşı devam eden İsrail saldırılarının tamamen reddedildiği açıklamada, “bunun …

MHP’li Yönter’den dikkat çeken paylaşım: Sinan Ateş sanıklarının fotoğraflarını paylaştı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada hüküm giyen sanıklardan, Emre Yüksel ile Tolgahan Demirbaş’ın fotoğraflarını paylaştı.

Yılmaz Özdil Balyoz kumpasını hatırlattı! İsrail yıllarca uğraştı, kurşun atmadan TSK kurmay zekası imha edildi

Türkiye’nin gündemi SÖZCÜ TV’de tartışılıyor. SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İpek Özbey’in sunduğu Kırmızı Beyaz programında İsrail ve İran arasındaki çatışmaları yorumladı. Özdil, Kozmik Oda ve Balyoz kumpas davasını hatırlatarak “TSK’nın kurmay zekası imha edildi” dedi

Rapor: Almanya’da Müslüman karşıtı olayların sayısı “alarm verici” seviyeye ulaştı

Rapor: Almanya’da Müslüman karşıtı olayların sayısı “alarm verici” seviyeye ulaştı

5 şehir arasındaki mesafe yarıya düştü: 2 saat sürecek

Bakanlık tarafından başlatılan ve 5 ili kapsayan proje kapsamında o şehirler arasındaki mesafe yarı yarıya düşecek.

Netanyahu’dan ‘suikast’ tehdidi, Hamaney’den ‘zafer’ mesajı

İran’a 13 Haziran’daki ilk saldırının ardından ilk kez basın toplantısı düzenleyen Netanyahu, Hamaney’i suikastla tehdit etti. İran dini lideri ise yaptığı paylaşımda, “Siyonist varlığı yenilgiye uğratacağız” ifadelerine yer verdi.