Denizli Büyükşehir’den yeni yıl sürprizi!






Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde ve meydanlarında yeni yıl kutlamaları için özel ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Çamlık Bulvarı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi önü ve Adliye Kavşağı gibi önemli noktalarda yapılan çalışmalar, Denizli’yi yeni yıl coşkusuyla donattı.

Ağaç süslemeleri ve görsel çalışmaların yanı sıra, led ışıklarla oluşturulan şölen büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplarken, yeni yıl ruhu şehrin her tarafını sarıp sarmaladı.


Related Posts

Samsun’da Kaza: 5 Yaralı

Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı, hastanelere kaldırıldı.

Ankara’da hayat durdu! Araçlar sel sularında sürüklendi

Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Pek çok noktada su baskını yaşanırken, araçlar suda sürüklendi.

Canbolat’tan Süveyda’da Ateşkes Çağrısı

Velid Canbolat, Süveyda’da ateşkes ve diyalog çağrısında bulundu, krizin sona ermesini istedi.

Trabzonsporlu Denis Dragu?’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor’da forma giyen Denis Draguş’un yeni takımı belli oldu. ikas Eyüpspor, Trabzonspor’dan Rumen futbolcu Denis Draguş’u kiraladı.

Orman Yangınları Zararını Devlet Karşılıyor

İzmir’de yangınlarda zarar gören hayvanlar ve arı kovanları için yeni dağıtım yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi Yenileniyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, yeni sosyal tesisleri, spor alanları ve piknik alanları ile vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in öncülüğündeki çalışmalar hızla devam ediyor.