Hain saldırıyı engelledi… Şehit Fethi Sekin Manisa’da anıldı

Manisa’da Şehit Polis ve Adliye Çalışanı Unutulmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen törende, İzmir Adalet Sarayı’na 5 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen patlayıcı yüklü araç saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve saldırı sırasında kurşun isabeti sonucu şehit olan adliye çalışanı Musa Can anıldı.

Alaşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen, Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Terör Örgütü Tekrar Lanetleniyor”

Törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu ülkede toprak ve bayrak için canını feda eden vatan evlatları olduğu sürece, vatanımızı böldürmeyeceğiz ve bayrağımız gururla dalgalanmaya devam edecek. Eğer bugün huzur içinde yaşıyorsak, bunu şehitlerimizin kutsal fedakarlıklarına borçluyuz. Bu vesileyle, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Terör örgütünü bir kez daha lanetliyorum. Yaşasın bağımsız Türkiye, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.”

Related Posts

ABD’nin B-2 bombardıman uçakları Guam Adası’na doğru hareket etti

ABD’nin B-2 bombardıman uçakları Guam Adası’na doğru hareket etti

Kilis’te uyuşturucu operasyonu

Kilis’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

6 ilde dolandırıcılık operasyonu: Gözaltılar var

Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonlarında 12 şüpheli gözaltına alındı.

Özgür Özel’den Ali Haydar Hakverdi’ye taziye ziyareti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kız kardeşini kaybeden CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Hakverdi’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Muğla açıklarında onlarca kaçak göçmen kurtarıldı

Muğla açıklarında 23 kaçak göçmen kurtarıldı.

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, önce Cenevre’de Avrupalı mevkidaşlarıyla görüşecek; ardından Türkiye’ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Erakçi, önce Cenevre’de Avrupalı mevkidaşlarıyla görüşecek; ardından Türkiye’ye gelecek