İtirafçı Murat Abbas’ın ifadesindeki büyük çelişki

Murat Abbas’ın Etkin Pişmanlık Talebiyle İlgili İfadesi Ortaya Çıktı

23 Mart tarihinde, Murat Abbas; işlerini yürütürken Necati Özkan ve Murat Ongun’dan talimat almadığını belirtti. Kültür AŞ faaliyetlerinde yer alan ihalelerin düşük pay içerdiğini ifade etti.

18 Nisan’da, iletişim koordinatörlüğü bünyesinde Dijital Deneyim Merkezi Müzesi’nin kurulmasıyla ilgili bir proje başlatıldı. Projenin başlatılmasında Murat Ongun’un etkisi olduğunu belirten Abbas, böyle bir merkezin seçimlere beş ay kala kurulmasını mantıksız bulduğunu dile getirdi. Ayrıca, TUCE firmasının geçmişte yaptığı işler nedeniyle kendisine güven vermediğini ifade etti.

Murat Ongun’un SÖZCÜ gazetesine verdiği röportajda, “Şirketlerine, hesaplarına, mal varlıklarına el konulan iş insanlarının bize iftira atması için baskı yapıldığı iddiaları kulağımıza geliyor” sözlerini hatırlatan Abbas, CHP liderinin de savcılar hakkında benzer açıklamalar yaptığını belirtti.

Related Posts

Kandilli uyardı, gözler yarına çevrildi! Serinlik önce Marmara ardından İstanbul’da hissedilecek

Sıcak hava dalgasıyla bugün temmuz ayının en sıcak gününü yaşayan Türkiye’de yarından itibaren serin hava beklendiği belirtildi. Serin havaların önce Marmara’da etkisini göstereceği ardından İstanbul’da da hissedileceği kaydedildi. Ayrıca serin havayla birlikte bölge ve megakentte yağış da bekleniyor.

105 kişi hayatını kaybetmişti! MHP’li eski belediye başkanına 21 yıl hapis

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, 6 Şubat depremlerinde 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi davasında, eski MHP’li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, imar müdürlüğü çalışanı Sevinç Ayşe Argun, fenni mesuller Ayhan Gedik ve Haluk Koç’a verilen 21’er yıl hapis cezasını hukuka uygun buldu.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’da X’in kapatılması ihtimalini gündeme getirdi

X’in yapay zeka motoru Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’nın gündemine oturdu. Polonya hükümeti, ifade özgürlüğü kavramının yapay zeka aracı için geçerli olmadığını belirterek, X’in kapatılabileceğini bildirdi.

Erdoğan’dan, Bahçeli’nin ‘İBB duruşmaları TRT’de yayınlasın’ çağrısına yeşil ışık: ‘Gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün ‘İBB duruşmaları TRT’de yayınlasın’ önerisinde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye destek verdi. Erdoğan, “Gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.