X hesabı kapatılan İmamoğlu TikTok’tan seslendi

İmamoğlu’nun X Hesabına Erişim Engeli Getirildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun X hesabından yapılan paylaşımların kamu düzenine zarar verdiği gerekçesiyle erişim engeli getirildi. İmamoğlu’nun hesabının, tedbiren kapalı kalacağı açıklandı.

İmamoğlu, hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından TikTok üzerinden bir paylaşım yaptı. CHP’nin İstanbul Beyazıt’ta düzenlediği mitingden kesitlerin yer aldığı videoda İmamoğlu’nun, “Zannediyorlar ki biz bunları yıldırırız. Biz pes etmeyeceğiz, siz pes edeceksiniz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz!” sözleri dikkat çekti.

Paylaşıma eklendiği notta, “Ne yaparsanız yapın korku duvarları yıkıldı. Birer birer eksileceğimizi sandınız ama biz milyon milyon büyüyoruz” ifadeleri yer aldı.

İmamoğlu’nun Tutuklanmasının Ardından Neler Yaşandı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mart’ta gözaltına alındığı ‘terör’ ve ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında 23 Mart’ta tutuklandı. İmamoğlu, yolsuzluk suçlamalarıyla Silivri Cezaevi’ne götürülerek tutuklandı. Tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığı kararıyla İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

Related Posts

Trump, yeni seçilen ilk ABD’li Papa Prevost’u tebrik etti: Ülkemiz için ne büyük bir onur

Trump, yeni seçilen ilk ABD’li Papa Prevost’u tebrik etti: Ülkemiz için ne büyük bir onur

Aydın’da namaz sonrası kalp krizi geçiren müezzin can verdi

Aydın’da namaz sonrası kalp krizi geçiren müezzin hayatını kaybetti.

Tarihte ilk kez ABD’den bir papa seçildi: Yeni papa Robert Prevost

Vatikan tarihinde ilk kez ABD’li bir papa seçildi ve yeni papa Kardinal Robert Prevost oldu. ⁠

İasos Antik Kenti’ndeki liman projesi ÇED olumlu raporu iptal edildi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İasos Antik kenti’nde yapılması planlanan İasos Yat limanı ve Çekek Yeri projesinin ÇED Olumlu Raporunu mahkeme tarafından iptal edilmesi sevinçle karşılandı.

Af Örgütü: Birleşik Arap Emirlikleri Sudan’da silah ambargosunu deliyor

Amnesty, Sudan’da RSF tarafından yapılan saldırıların sonrasını gösteren resim ve videoları analiz ederek bölgede Çin yapımı güdümlü bomba ve toplarının kullanıldığını tespit etti. Silahların neredeyse kesin olarak BAE tarafından Sudan’a yeniden …

CHP’li vekilin şoförüne 3 yıla kadar hapis cezası istemi

CHP Ankara vekili Adnan Beker’in şoförü İrfan Aşılıoğlu için ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan üç yıla kadar hapis talep edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir